2015. január 26., hétfő

BRAZÍLIA IMÁDJA KESHÁT

Kesha tegnap este São Pauloban koncertezett, ahol ismét megmozgatta brazil rajongóit. Az énekesnő korábban már járt ott, a Get $leazy turnéjával, idén újra meglátogatta a várost. A show hatalmas volt, a rajongók tomboltak, Kesha pedig rengeteg meglepetéssel készült, amit hamarosan ti is megtudtok:
A rajongók között akadt olyan is, aki már előző este a helyszínre ment, hogy lefoglalja magának a legjobb helyet a sorban. Az egyik fan az alábbiakat írta ki Twitterre: 
"Keshára várunk, sátrazunk, és hangolódunk a holnap estére! Nem bírok várni!"

Limitált kiadásban Meet & Greet jegyeket is kapni lehetett a koncertre, de rengeteg rajongó enélkül is találkozni tudott az énekesnővel, de íme a Meet & Greet:


Az est egyik legnagyobb meglepetése pedig egy dal volt, amire senki sem számított. Kesha felkészítette a rajongóit, hogy egy olyan számot fog énekelni, amit a rajongóinak eddig soha, és reméli, hogy kitalálják melyik lesz ez. Mentek az üvöltözések, tippelések, de egyik fan sem találta el. Pár másodperccel később megszólalt a: Timber! A brazil rajongók hatalmas visításba majd énekelésbe kezdtek az énekesnővel. Kesha a dalt saját, szóló verziójában adta elő, kicsit felturbózva,  és egy kis rappeléssel megszórva. Nézzétek:



És ráadásként egy kis popsi villogtatás is volt:


További képekért kattints ide.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése